Samir Kadribašić

Kadribašić

"Vrlo lako se može desiti da Abazović bude iskorišćen"

Vrlo lako se može desiti da nosilac liste koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović bude iskorišćen, ocijenio je, komentarišući aktuelni politički trenutak u Crnoj Gori, Samir Kadribašić, sada bivši glavni imam odbora Islamske zajednice Pljevlja.

"On ima jedno zaista neugodno iskustvo u vezi sa formiranjem vlasti u Budvi. Bio je iskorišćen dok je bio potreban i nakon toga je postao beskoristan", kazao je Kadribašić na televiziji Face, uz napomenu da mu je Abazović privatno dobar prijatelj.

Glavni imam odbora Islamske zajednice Pljevlja Samir Kadribašić ranije danas objavio je na svom Fejsbuk da se od sinoć više ne nalazi na toj funkciji, i da je u pitanju njegova lična odluka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.