Pljevlja: Kadribašić više nije glavni imam
Husein Pašina džamija u Pljevljima

Pljevlja: Kadribašić više nije glavni imam

Glavni imam odbora Islamske zajednice Pljevlja Samir Kadribašić objavio je na svom Fejsbuk da se od sinoć više ne nalazi na toj funkciji, i da je u pitanju njegova lična odluka.

"Nakon dugo godina rada u Islamskoj zajednici i isto toliko na mjestu glavnog imama odbora IZ u Pljevljima, donio sam odluku da je to bilo dovoljno od mene. Od sinoć više nisam Glavni imam odbora IZ Pljevlja", napisao je Kadribašić.

Da ne bi, kako je pojasnio, došlo da nagađanja i krivih tumačenja, naglašava da je u pitanju njegova lična odluka.

"Pritisci sa svih strana, naročito nakon posljednjih događanja u Pljevljima, su samo ubrzali moju odluku. Ne idem ja niđe, tu sam sa vama, uz vas i za vas. Ostajte mi zdravo", poručio je Kadribašić.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.