Bivši premijer Kosova pozvan na saslušanje u Hag
Ilustracija

28. septembra pred Specijalnim tužilaštvom

Bivši premijer Kosova pozvan na saslušanje u Hag

Bivši komandant Glavnog štaba OVK, bivši premijer i ministar odbrane Kosova, Agim Čeku pozvan je u Hag.

On je poziv dobio juče, i na njemu se navodi da se 28. septembra pojavi na saslušanju pred Specijalnim tužilaštvom u Hagu.

On je za portal koha.net izjavio da je pozvan u svojstvu osumnjičenog.

"Juče sam dobio poziv kao osumnjičeni. Putujem 28. septembra", kazao je Čeku, prenosi Beta.

Pozivom Čekuu od strane Specijalnog suda u Hagu zaokružuje se broj pozvanih članova Glavnog štaba OVK i najveći broj komandanata zona.

Prema informacijama iz Udruženja veterana bivše OVK do sada je pred Specijalnim sudom u svojstvu osumnjičenih ili svedoka pozvano oko 250 njihovih članova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.