Toni Cetinski radi kao DJ u hotelu i voditelj na radiju, posadio i baštu
Toni Cetinski

Snašao se kad su nastupi prestali zbog korone

Toni Cetinski radi kao DJ u hotelu i voditelj na radiju, posadio i baštu

Hrvatski muzičar Toni Cetinski (51), kao i sve njegove kolege, nema nastupe već nekoliko mjeseci iz bezbjednosnih razloga, zbog epidemije virusa korona.

Cetinski se oglasio putem svog Facebook profila i otkrio da je svjestan situacije i da još dugo neće moći da nastupa, pa je odlučio da nešto preduzme povodom toga. On je imao poruku i za svoje kolege, koje je posavjetovao da se ugledaju na njega i da se okrenu nekim novim poslovima od kojih će moći da zarađuju u narednom periodu.

"Poručio bih kolegama da se iskuliraju jer još dugo neće zarađivati. Usmjerite se na manje korake. Evo, ja sam posadio baštu i sve mi je odlično uspjelo", poručio im je Toni.

Toni je odlučio da se vrati svojim počecima i ponovo pušta muziku kao Di-džej u bašti jednog hotela u Opatiji. Na njegovoj muzičkoj listi isključivo će se nalaziti hitovi iz 80-tih i 90-tih godina. No, na kraju je ipak otkrio da ne odustaje ni od svoje pjevačke karijere i da će sa svojim bendom uvijek biti dostupan za neka privatna veselja i zabave za koje ga angažuju.

"Ne odustajem od svoje pjejvačke karijere, moj bend i ja smo uvijek otvoreni za privatne zabave i doga]aje. Za publiku možete očekivati samo besplatne koncerte i stvari koje direktno ne pogađaju džep. Pokrećem i emisiju 'Najbolje godine', koju ću raditi na Radio Rovinju. Tu ćemo puštati muziku koju sam slušao kad sam počeo da izlazim sa svojim prijateljima. Dakle, idemo malim koracima, bez srama i straha", najavio je Cetinski, prenijeli su regionalni mediji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.