Maloljetnik koji je usmrtio djevojku u Budvi sin uticajnog biznismena iz Novog Sada
Foto: RTV Budva

Na ljetovanje došao privatnim avionom

Maloljetnik koji je usmrtio djevojku u Budvi sin uticajnog biznismena iz Novog Sada

Novosađanin M.S. (17), koji je minule subote jahtom “prepolovio“ čamac koji mu se našao na putu, pri čemu je poginula Maja Šljivančanin (31), dok je Vladan S. (36) povrijeđen, navodno je sin jednog novosadskog biznismena, piše Dan.

On je, kako pišu mediji u Srbiji, privatnim avionom ušao u Crnu Goru, gdje je potom, kako se sumnja, luksuznim plovilom izazvao nesreću na otvorenom moru, nedaleko od plaže Mogren, prenosi portal Pobjeda.

Kurir je objavio da je na jahti kojom je upravljao maloljetnik bilo osam osoba.

Djevojka i njen prijatelj su bili u malom čamcu i kretali se ka plaži Jaz kada je u njihovo plovilo udarila jahta koja se kretala velikom brzinom.

Nesrećna djevojka, koja je inače bila zaposlena u Sektoru kriminalističke policije, poginula je na mjestu, dok je njen prijatelj Vladan S. povrijeđen.

Kako su ispričali očevici ove jezive nesreće, od siline udarca, čamac se raspao na dva dijela, a potom i potonuo.

Vladan S. je poslije udara ostao svjestan i pokušao je da pomogne svojoj prijateljici.

U pomoć su mu pritekli ribari koji su se zadesili na mjestu nesreće. Pomogli su mladiću da teško povrijeđenu djevojku ubace u ribarski čamac i od vezu je do obale.

Nažalost, ona je ubrzo preminula.

Policija je osumnjičenog za izazivanje nesreće privela nadležnom tužiocu, koji mu je odredio zadržavanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.