Istorijska verzija Rolan Garosa: Karte uskoro u prodaji, očekuje se 50 do 60 odsto ukupne publike
Rolan Garos

"Na manjim stadionima svako drugo mjesto prazno"

Istorijska verzija Rolan Garosa: Karte uskoro u prodaji, očekuje se 50 do 60 odsto ukupne publike

Organizatori Rolan Garosa otkrili su koliko publike očekuju na svom turniru i kada će karte biti u prodaji.

Rolan Garos će se održati od 27. septembra ove godine.

Organizatori očekuju "50 do 60 odsto pune tribine", a karte će biti u prodaji od 9. jula.

"Teniski savez Francuske se adaptira i nastaviće da se adaptira na situaciju koju je prouzrokovao koronavirus. Pripremljeni su protokoli kojima je cilj da se zaštite navijači u ovoj istorijskoj verziji Rolan Garosa", navodi se u saopštenju, prenosi B92.

Predsjednik Saveza Bernard Guidiseli je izjavio da će na najvećim stadionima maksimalno četiri osobe moći da sjedi zajedno, sa jednim slobodnim mjestom između grupa, dok će na manjim stadionima svako drugo mjesto biti prazno.

On očekuje oko 20.000 gledalaca tokom prvih dana takmičenja, a oko 10.000 tokom finalnog dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.