Novak Đoković pobijedio koronu!
Novak Đoković

Novak Đoković pobijedio koronu!

Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na koronavirus.

To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje uradili u Beogradu, prenosi B92.

Novak i Jelena nisu osjećali nikakve simptome virusa, a test su uradili po prethodnom dogovoru sa ljekarima.

Prethodnih 10 dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i bezbjednosne mjere u vezi sa Covid-19.

Sve je krenulo na "Adrija turu" u Zadru kada je otkriveno da je bugarski teniser Grigor Dimitrov bio pozitivan na testu.

Kasnije su se testitale još 22 osobe koje su bile na turniru u Zadru, i tri su imali pozitivne nalaze, hrvatski teniser Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova, Kristijan Groh i Đokovićev kondicioni trener Marko Panikio.

Svjetski broj jedan je odmah po dolasku sa “Adrija tura” u Zadru, posjetio svog ljekara u Beogradu, gdje je i testiran, a nalazi su pokazali da je pozitivan na koronavirus.

Nakon što je Đoković potvrdio da je pozitivan na koronavirus, otkazan je nastavak "Adrija tura".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.