Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu
Rada Manojlović

Problemi sa povredom

Rada Manojlović zbog jakih bolova primljena u bolnicu

Pjevačica Rada Manojlović prethodne noći trpjela je nesnosne bolove, zbog čega je bila primorana da se javi ljekaru.

Poznato je da je Rada već imala povrede kičme, što i jeste razlog zbog kojeg je sinoć imala bolove i navodno preplakala cijelu noć.

"Povrijedila je kičmu dok je igrala stoni tenis i sada ponovo ide kod kiropraktičara kod kojeg je išla ranije kada se ukočila", prenosi Blic.

"Još tada ju je upozorio i rekao da pazi i ne pravi nagle pokrete, ali Rada ga nije poslušala. Zato sada odmara i ako se bude pridržavala njegovih uputstava sve će uskoro biti u najboljem redu", prenio je Blic pozivajući se na neimenovani izvor.

Rada je i ranije posjećivala kiropraktičara zbog bolova u kičmi, a tada je izjavila kako taman počne da se liječi i njeno stanje se popravi, ali joj se zbog ljenosti i neredovnih odlazaka kod lhjekara bolovi često vraćaju.

"Problem imam samo što sam lijena za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se liječim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest mjeseci, a ja se opustim i sama sebi kažem: 'Dobro je, ne treba više da idem' i pogriješim. Rana se nikada ne izliječi dovoljno, već toliko da mogu da funkcinušem. Kod doktora ću morati češće da dolazim", izjavila je ranije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.