Federer: Prija mi pauza, biće mi jako teško bez navijača
Rodžer Federer

Federer: Prija mi pauza, biće mi jako teško bez navijača

Švajcarski teniser Rodžer Federer pauzu u teniskoj sezoni koristi kako bi što više vremena provodio sa porodicom.

Zbog pandemije koronavirusa, teniski mečevi se ne igraju od marta i tako će biti najmanje do kraja jula.

"Prija mi pauza. Od operacije 2016. godine, nisam proveo kod kuće pet vezanih nedjelja. Porodica se sjajno provodi, srećni smo, zdravi, kao i naši prijatelji. Mada, ponekad nerviramo jedni druge, zato što provodimo toliko vremena u kući, ali to je normalno", rekao je 38-godišnji igrač.

Švajcarac pauzu ne provodi trenirajući, priznao je da mu tenis ne nedostaje toliko i nema dilemu da bi mu potencijalni mečevi bez publike naročito teško pali.

"Ne mogu da zamislim da se takmičim pred praznim tribinama. Trening bez publike je jedno, a mečevi sasvim drugo. Bilo bi mi jako teško da igram bez navijača", zaključio je legendarni igrač.

Podsjetimo, zbog koronavirusa ove sezone se neće održati Vimbldon, omiljeni Rodžerov Gren slem turnir. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.