Mesi uživa u ljubavi, u klubu se malo više opustio (VIDEO)
Leo i Antonela

Mesi uživa u ljubavi, u klubu se malo više opustio (VIDEO)

Poznati fudbaler Lionel Mesi i njegova supruga uživaju u ljubavi putujući i obilazeći najljepše svjetske destinacije.

 Mesi i njegova ljepša polovina, manekenka Antonela Rokuzo, ne kriju koliko se vole, a često to pokazuju i brojnim pratiocima na društvenim mrežama. 

Ali izgleda da su se sada malo više opustili, pa su se strasti rasplamsale na popularnom španskom ljetovalištu Ibici. Par je tamo proveo veći dio svog ljetnjeg odmora, a lijepa Antonela je na Instagramu objavila fotografije koje dokazuju koliko se vole.

Međutim, slobodniji snimak na kome se vidi kako Mesi dodiruje Antonelu za zadnjicu završio je na društvenim mrežama zahvaljujući jednom korisniku Tvitera koji je postavio ovaj snimak, prenosi Super Žena.

Na video-snimku se vidi kako par uživa u provodu u prepunom klubu na Ibici, a Mesi se u jednom trenutku toliko opustio i zanio da je Antonelu uhvatio za zadnjicu, i to nimalo diskretno.

Snimak je na Tviter postavio jedan vatreni navijač Barselone, a on se uskoro proširio i na ostale društvene mreže. 

Diskretno ili ne, Mesi i Antonela se vole i svoju ljubav ne kriju, pa makar i pred punim klubom u noćnom provodu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.