Željko Aprcović novi predsjednik Opštine Kotor
Željko Aprcović

Željko Aprcović novi predsjednik Opštine Kotor

Odbornik i poslanik DPS-a u SO Kotor Željko Aprcović novi je predsjednik opštine Kotor.

Aprcović je bio i jedini kandindidat za tu funkciju.

Sjednici je prisustvovalo 17 odbornika (DPS, SD, LP, HGI i odbornica Bruna Lončarević). Predstavnici opozicije nijesu prisi+ustvovali.

"DPS CG OO Kotor na osnovu izbornog rezultata i osvojenih 12 mandarta smatra da treba da preuzme odgovornost u ovom kriznom trenutku za opštinu Kotor. Zbog toga za kandidata za predsjednika opštine predlaže Željka Apcovića predsjednika OO DPS Kotor i predsjednika kluba odbornika", navodi se u obrazloženju,prenosi RTCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.