Dvije najprivlačnije žene na svijetu zajedno na modnoj pisti
Adrijana Lima i Nikol Šerzinger, foto: Getty

Dupla doza seksipila

Dvije najprivlačnije žene na svijetu zajedno na modnoj pisti

Obije dame poznate su po ljepoti i nevjerovatnoj harizmi i miljenice su muškaraca širom svijeta.

Šou koji je organizovao Mejbeilin u Berlinu uveličale su dvije poznate dame, manekenka Adrijana Lima i pjevačica Nikol Šerzinger. 

40-godšnja Nikol bila je zadužena za dobru muziku, dok je 37-godišnja Adrijana, koja se u decembru oprostila od Viktorijinih anđela, šetala modnom pistom prikazujući zimsku kolekciju poznatih brendova. 

17689928625c41c66cde14e996350113w640

Foto: Getty

Nema sumnje da su Nikol i Adrijana bile zvijezde večeri, te učinile ovaj šou specijalnim.

Inače, Nikol Šerzinger je i dalje u vezi sa teniserom Grigorom Dimitrovom. Zajedno su od 2016. godine, a pjevačica je ljetos napunila 40 godina.

O godinama kaže, "Ne smijem ni da mislim o broju, ne smijem ni da ga izgovorim. I dalje se osjećam kao da imam 27 godina, tako da mi taj broj djeluje ludo. To je razlog zašto ovoliko radim, da bih ostala u kondiciji“, rekla je tada pjevačica.

18325714415c41c66ba7c6e335589912w640

Foto: Getty

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.