Trijumfom u Budvi Dino Merlin okončao turneju od 900.000 posjetilaca (FOTO)
Budva, Dino Merlin

Trijumfom u Budvi Dino Merlin okončao turneju od 900.000 posjetilaca (FOTO)

Novu 2019. godinu desetine hiljada posjetilaca u Budvi dočekali su uz Dina Merlina.

Prema riječima organizatora, Turističke organizacije opšine Budva, prve tri noći u Budvi bile su samo fantastična uvertira za ono što je uslijedilo sinoć, kada je sa impozantne bine ispred zidina Starog grada desetinama hiljada posjetilaca zapjevala jedna od najvećih zvijezda iz ovog dijela svijeta - Dino Merlin, i napunio glavni gradski trg do posljednjeg mjesta.

“Budva je Monte Karlo ovog dijela svijeta, ovdje se osjećam kao kod kuće i imam dodatnu odgovornost da budvanskoj publici svakog puta priredim drugačiji koncert, tako da i večeras možete da očekujete nešto potpuno novo” – najavio je Dino pred početak koncerta i održao obećanje.

80dqhqbr4re

Iz TO opštine Budva su kazali da je to bio koncert za pamćenje, počevši od lasera koji su parali hladni budvanski vazduh, preko vizuala koji su pratili svaki takt i pokret, pa do novih aranžmana, plesača, savršenih pratećih vokala, sve do samog Dina, veselog, raspoloženog za kontakt sa publikom, savršenog profesionalca koji je na sceni ostao preko dva sata i zaista “dao sve od sebe”, te uz raskošni vatromet uveo budvanske posjetioce većinom iz svih zemalja regiona i Crne Gore u Novu 2019. godinu.

U ponoć je Merlin poručio,“Svim dobrim ljudima želim sve najbolje, puno zdravlja, sreće i uspjeha u godini i godinama koje dolaze”, a njegova svjetska turneja „Hotel Nacional“, koju je u protekle četiri i po godine posjetilo preko 900. 000 posjetilaca svečano se završila upravo novogodišnjim koncertom u Budvi.

80ds2mbr4re

Bio je to još jedan trijumf Dina Merlina, koji je ponovo iznenadio na najbolji mogući način i još jednom podignuo nivo muzičkog i produkcionog kvaliteta kakav zaslužuje javni doček u jednom od najatraktivnijih turističkih dragulja Jadrana.

I ovog puta publika je sa sobom ponijela dio Merlinove čarolije koju će dugo pamtiti.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.