Bespomoćnu ženu tukao drvenim kolcem: Htio sam da je vaspitno urazumim
Alihodžić, foto:Kodex

Bespomoćnu ženu tukao drvenim kolcem: Htio sam da je vaspitno urazumim

Pred sudijom Osnovnog suda u Bijelom Polju Draganom Mrdakom juče je nastavljeno suđenje Dženelu Alihodžiću (32) iz Novog Pazara, koji se tereti za nasilje u porodici.

Svjedoci Velibor Korać i Edis Ćorović su u gotovo istovjetnom iskazu opisali kritični događaj. Oni su ispričali da su vidjeli okrivljenog kako udara bespomoćnu ženu drvenim kolcem dužine oko metar. Kako su kazali, nakon što je pretukao ženu, kolac je stavio u prtljažnik vozila i udaljio se prema gradskoj kapeli u naselju Nikoljac, piše Dan.

Alihodžića se tereti da je 29. oktobra, oko 7.20, na parkingu u blizini OŠ „Risto Ratković“ u bjelopoljskom naselju Nikoljac pretukao bivšu suprugu E.Z. Prema optužnici, zadao joj je najmanje 17 udaraca drvenom motkom, uslijed čega je zadobila teške povrede.

Okrivljeni je na prethodnom suđenju ispričao da je kritičnog dana došao u Bijelo Polje u namjeri da razgovara sa bivšom suprugom i da joj uzme telefon jer je sumnjao da je ona na Fejsbuk postavila njegov profil sa slikama i njegovim izjavama sa intimnim sadržajem, što ga je, kako je rekao, diskreditovalo s obzirom da su u Novom Pazaru bili izbori, a on se nalazio na jednoj izbornoj listi.

Opisujući kritični događaj, ispričao je da je pokušao da razgovara sa bivšom suprugom i da ju je ošamario kad mu je rekla da je lažov.

“Pronašao sam drvenu motku u blizini i zahtijevao od nje da mi preda telefon. Kako ona nije htjela to da uradi, udario sam je preko leđa. Nijesam htio da je ubijem, već da je vaspitno urazumim”, kazao je optuženi.

E.Z. je ispričala da je njen bivši suprug permanento vršio nasilje nad njom i njenom porodicom i da je jedini način da se to okonča bio da se razvede od njega.

Suđenje će biti nastavljeno 24. januara.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.