Razgovaraće sa građanima i dijeliti brošure o smanjenju rizika od poplava
Podgorica

Kampanja „Budi spreman, smanji rizik“ sjutra u Podgorici i Kotoru

Razgovaraće sa građanima i dijeliti brošure o smanjenju rizika od poplava

U okviru kampanje „Budi spreman, smanji rizik“, predstavnici Direktorata za vanredne situacije MUP-a i službi zaštite i spašavanja, sjutra 15. novembra 2018.godine, razgovaraće sa građanima i dijeliti brošure o smanjenju rizika od poplava.

Kako je saopšteno iz MUP-a, građani će imati priliku da se informišu kako treba da se ponašaju prije, za vrijeme i nakon poplava, a kroz promotivni materijal imaće priliku da se bliže upoznaju i o broju za hitne situacije 112.

"Kampanja se organizuje u Podgorici, na Trgu nezavisnosti od 09:00 do 13:00 časova i Kotoru, ispred glavnih gradskih vrata od 10:15 do 13:00 časova", saopšteno je.

Izjave za javnost daće generalni direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad Mulić, na Trgu nezavisnosti u Podgorici, u 10 časova i načelnica Područne jedinice za vanredne situacije Herceg Novi Lidija Petrone Kolar u 11 časova ispred glavnih gradskih vrata u Kotoru.

Iz MUP-a podsjećaju da kampanju „Budi spreman, smanji rizik“, Direktorat za vanredne situacije sprovodi u okviru NEIFLEX projekta „Vježba spašavanja od poplava u sjevero-istočnom dijelu Italije“, koji se realizuje u okviru Mehanizma za civilnu zaštitu EU. 
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.