Stefan Nikolić predsjednik mladih SD Tivat
Foto: OSD

Funkciju potpredsjednice će obavljati Katarina Tanasković

Stefan Nikolić predsjednik mladih SD Tivat

Na II izbornoj Konvenciji Omladine Socijaldemokrata Tivat koja je održana sinoć jednoglasnom odlukom delegata za predsjednika u ovom mandatu izabran je Stefan Nikolić, dok će funkciju potpredsjednice obavljati Katarina Tanasković.

Konvenciji je prisustvoavao predsjednik OO SD Tivat, Zdravko Mitrović, koji je podsjetio da su prvi izborni uspjesi Socijaldemokrata počeli baš od Tivta, i da je taj rezultat bio vjetar u leđa SD-u.

''Socijaldemokrate nisu uljuškane u vlasti, već se svakog dana bore za doborobit grada Tivta i njegovih sugrađana", kazao je Mitrović.

On je poželio budućem predsjedniku da sa svojim odborom uz jasan plan i cilj nastavi da posvećeno radi.

Dodao je i da je današnja Konvencija uvertira u početak izborne kampanje.

Doskorašnja predsjednica OSD-a Tivat, Ivana Pasković, istakla je veliko zadovoljstvo učinkom omladine SD-a u dosadašnjem periodu, i zahvalila mladima na sjajnoj saradnji i podršci  koju su joj pružali u realizaciji svih aktivnosti.

Predsjednik OSDCG Emil Đokić,  poručio je da su mlade socijlademokrate Tivta  prve podnijele teret i izazov izborne kampanje i od tada, uspješno gradile ovu omladinsku organizaciju. Uz čestitke novom rukovodstvu, istakao je da će se nesumnjivo Tivat imati najbolju omladinu koja će raditi u interesu svog grada.

Novoizabrani predsjednik Stefan Nikolić kazao je da ova funkcija jeste i čast i obaveza, ali da vjeruje u svoj tim i ljude koji čine ovaj odbor.

"Socijaldemokrate su nadolazeća snaga, a i mladi  Tivta to prepoznaju, te nam zato i pristupaju. U periodu pred nama, nastojaćemo da  svježim idejama  animiramo i pokrenemo sugrađane, mlade ljude, ali i one koji su na pozicijama odlučivanja, kako bi se ovaj grad mijenjao na bolje'', izjavio je Nikolić.

 Konvenciji su prisustvovali potpredsjednici OSDCG Nikola Zirojević i Drago Drobnjak, kao i generalna sekretarka Elida Korać. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.