Vladimir Bulatović novi predsjednik Crnogorske u Budvi
Vladimir Bulatović

Vladimir Bulatović novi predsjednik Crnogorske u Budvi

Na trećoj Izbornoj Konvenciji Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi za novog predsjednika odbora izabran je Vladimir Bulatović koji je, inače, na prijedlog Crnogorske početkom avgusta ove godine izabran za prvog potpredsjednika Opštine Budva, saopšteno iz te partije.

Za potpredsjednike odbora izabrani su Slavica Todorović i Marko Ivančević, a pored njih izabrano je i 50 članova opštinskog odbora Crnogorske u Budvi.

konvencija

Konvencija Crnogorske

Vladimir Bulatović izjavio je da Crnogorska danas u Budvi predstavlja pažljivog i pouzdanog partnera koji spremno radi na rješavanju zajedničkih problema, naročito onih koji se ne mogu odlagati. 

“Posebno želim da naglasim kontinuitet politike i rada Crnogorske na dobrobit građana Budve koji se ogleda i u večerašnjoj Konvenciji”, izjavio je Bulatović.

Bivši predsjednik Crnogorske u Budvi, Miodrag Čučka podsjetio je sve prisutne na razvoj stranke od 2014. godine kada je odbor osnovan do danas.

 “Djelovanje Crnogorske u Budvi obilježava kontinuirani rast našeg uticaja u budvanskoj politici. Našem Vladu Bulatoviću želim uspješno vođenje politike u ime Crnogorske u Budvi, a svim članovima našeg Opštinskog odbora želim zvjezdane trenutke u budvanskoj politici i još jači uticaj na političko odlučivanje u Budvi”, izjavio je Čučka.

Predsjednik Crnogorske dr Vladimir Pavićević čestitao je članovima i funkcionerima Crnogorske u Budvi na dosljednom zagovaranju sistema ideja i vrijednosti koji u Crnogorskoj politici promoviše partija na čijem je čelu.

“U najznačajnijem političkom dokumentu Crnogorske – Cetinjskoj rezoluciji, posebno smo izdvojili važnost premošćavanja podjela u Crnoj Gori. U toj rečenici sažeta je misija naše stranke u crnogorskoj politici. Mi često ponavljamo – ustavni patriotizam je budućnost crnogorske države i crnogorskog društva. I uvijek dodajem – nije dovoljno da ovu ideju prihvate glasači DPS-a, sa kojim zajedničko vršimo vlast u Podgorici. Sa ovom idejom treba da se sretnu, da je čuju i da je prihvate i glasači Demokrata i glasači Demokratskog fronta, sa kojima zajednički vršimo vlast u Budvi. Možemo zajedno i posebno sam srećan što moji Budvani svojim praktičnim političkim djelovanjem to i potvrđuju”, poručio je Pavićević.

Gosti Crnogorske na III Izbornoj Konvenciji ogranka stranke u Budvi bili su predsjednik Opštine, Dragan Krapović, budući predsjednik Opštine, Marko Bato Carević, predsjednik SO Budva, Đorđije Vujović, predstavnici svih relevantnih političkih stranaka u Budvi, kao i poslanik u Skupštini Crne Gore Neđeljko Rudović i predsjednik stranke Biram Bar i potpredsjednik Opštine Bar Radomir Novaković Cakan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.