Zatvoren granični prelaz Vitaljina sa Hrvatskom
Foto: Radio Jadran

Zatvoren granični prelaz Vitaljina sa Hrvatskom

Granični prelaz Kobila-Vitaljina između Crne Gore i Hrvatske, kako je i najavljeno, zbog nastavka rekonstrukcije na hrvatskoj strani i unaprjeđenja usluga, zatvoren je jutros u 7časova, potvrđeno je Radiju Jadran u Odjeljenju granične policije Herceg Novi.

Zbog toga svi putnici koji su koristili Vitaljinu za ulaz u Hrvatsku, jutros su upućeni na Debeli brijeg. Kako kažu u Odjeljenju granične bezbjednosti, gužve još ima, što je i karakteristično za jutarnje časove, ali se na prelaz ne čeka duže od pola sata.

Vitaljina bi za promet trebalo da bude otvorena ponovoo 15. aprila naredne godine. U hrvatskom Ministarstvu financija-sektoru za izgradnju i održavanje graničnih prijelaza su kazali da tada očekuju da će prelaz u potpunosti biti rekonstruisan.

Riječ je o nastavku radova koji su započeli u septembru prošle godine, a privremeno prekinuti pred početak ovogodišnje sezone. Vrijednost radova najprije projektovana na 3,3 miliona eura premašiće taj iznos.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.