DPS Budva: Zašto ćute Bečić i Krapović? (FOTO)
DPS

DPS Budva: Zašto ćute Bečić i Krapović? (FOTO)

Demokratska partija socijalista pozvala je predsjednika Opštine Budva Dragana Krapovića da izađe iz ilegale i građanima odgovori da li su tačni navodi i otpužbe koje su proteklih dana na njegov i račun rukovodstva njegove partije, javno iznijeli dojučerašnji funkcioneri Demokrata, odnosno Opštine Budva.

"Prije svega, Krapović i njegov partijski šef Aleksa Bečić treba da se odrede prema ozbiljnim  optužbama svog nekadašnjeg funkcionera, Gorana Slovinića, koji u medijima i na društvenim mrežama proziva predsjednika Opštine Budva da  mu je nudio određene usluge, a zauzvrat tražio finansijsku naknadu", saopštio je Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva.

slovinic

Foto: DPS

"Iako nam je jasno da se gospodin Krapović zanio u lošoj glumi 'beskompromisnog borca za pravdu', čudno je da mu promiču  ovakvi 'detalji' vezani za članstvo i finansijere sopstvene partije, kao i za 'nepristojne ponude' i sumnjiva obećanja koja je davao da bi se domogao fotelje predsjednika Opštine", naveli su.

Nije jasno, kako navode, da li Krapović i njegov mentor Bečić ćute zato što nemaju šta da kažu, ili se pak plaše da će, ukoliko progovore i drugi finansijeri i ostali koji su doveli ovu stranku na vlast u Budvi,  javnost saznati prave  mehanizme kojima su se poslužila ova dvojica, kojima faktura političkog licemjerja i demagogije, upravo dolazi na naplatu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.