Bečić: Stanje u opštini Plav da se što prije počne mijenjati na bolje
Aleksa Bečić

Čestitka za Dan Opštine Plav

Bečić: Stanje u opštini Plav da se što prije počne mijenjati na bolje

Plavska opština, sa svim prirodnim bogatstvima koja su se našla na njenoj teritoriji sigurno nije zamišljena da bude među siromašnijim opštinama u Crnoj Gori, niti da se u njoj loše živi, a najmanje da loš život u njoj njene mještane goni da za srećom i boljim životom tragaju izvan granica naše države, navodi se u čestitki lidera Demokrata Alekse Bečića povodom Dana Opštine Plav.

Bečič je kazao da Plav obiluje tolikim potencijalima koji su svima vidljivi golim okom.

"Tu je Plavsko jezero, Prokletije su blizu, idealni uslovi za bavljenje poljoprivredom, tradicionalne kulturne manifestacije, sve to Plav čini mjesto predodređenim da bude značajan turistički centar crnogorskog sjevera.

Sa svim nabrojanim vrijednostima, Plav nesumnjivo posjeduje temelj za stvaranje prosperitetnije budućnosti za ljude koji u njemu žive, za poboljšanje životnog standarda svih stanovnika ovoga kraja, u kojem bi ljudi, naročito mladi, bili radi da ostanu, tu osmišljavaju život i zasnivaju porodice, samo ukoliko bi se našla odgovorna uprava da resurse kojima Plav raspolaže iskoristi na način koji bi vodio dostizanju opšteg dobra umjesto, kao dosad, udovoljavanju privatnim prohtjevima.

Sa željom da se stanje u opštini Plav što prije počne mijenjati na bolje tako da to njegove žiteljke i žitelji osjete, još jednom Plavljankama i Plavljanima želim srećan Dan opštine", poručio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.