Uhapšen Darko Kostić: Dječaku dao kamagru, iscijepao mu majicu pa pokušao da ga obljubi!
Darko Kostić

Seksualno uznemiravanje maloljetnika

Uhapšen Darko Kostić: Dječaku dao kamagru, iscijepao mu majicu pa pokušao da ga obljubi!

Policajci su, po nalogu suda, pretresli stan i uhapsili dizajnera Darka Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloljetnika, saznaje B92.net.

Saslušan je i maloljetni L. J. (15) koji je prijavio Kostića, a nađene su i SMS poruke koje se "poklapaju" sa iskazom maloljetnika. U njima, kako saznaje B92, stoji da je Kostić pozvao dječaka u svoj stan da ga fotografiše, na šta je dječak pristao.

Sumnja se da je Kostić dječaku dao "kamagru" koju mu je opisao kao "prašak za mišiće". Nasrtaj se, prema navodima maloletnika, dogodio nakon nekoliko dana, kada je, kako kaže, došao da preuzme fotografije i da ih plati. 

Kako je rekao policiji, Kostić je tada pokušao da ga obljubi i pocijepao mu je majicu. 

Podsjetimo, sa Kostićem je policija već obavila razgovor u vezi sa ovim slučajem. 

On je ranije privođen zbog posjedovanja narkotika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.