Zadržao prepoznatljivi stil: Suzuki predstavio novi
Foto: Suzuki promo

Kockasti dizajn

Zadržao prepoznatljivi stil: Suzuki predstavio novi "Jimny" (FOTO)

Japanski proizvođač Suzuki predstavio je novu generaciju svog malog SUV-a kockaskog dizajna "Jimny".

Četvrta generacija zadržala je prepoznatljive karakteristike svojeg 20 godina starog prethodnika čiji je zaštitni znak bila i terenska vožnja. 

Novi "Jimny" dolazi u nekoliko različitih boja, a zadržao je prepoznatljiv stil i u enterijeru.

Očekivano je osavremen sa modernim multimedijalnim sistemom sa ekranom osjetljivim na dodir visoko pozicioniranim na centralnoj konzoli. 

1332654495b27d33b8e674414332320v4big

Foto: Suzuki promo

Prema prvim informacijama "Jimny"će biti dostupan sa dvije pogonske varijante, malenim 660cc i većim 1,5-litarskim motorom, uz izbor između petostepenog manuelnog i četvorostepenog automatskog mjenjača, prenosi B92.

U ponudi su felne sa 15 i 16 inča, a paket opreme uključivaće i tempomat, start/stop dugme, multifunkcionalan volan i klima. 

10608186285b27d33b27e41742050957v4big

Foto: Suzuki promo

Što se tiče bezbjednosnih dodataka, glavni je autonomna kočnica u hitnim situacijama.

Suzuki "Jimny" će u zvanično debitovati 5. jula kada se očekuju potpuni detalji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.