Pronađena i oduzeta marihuana, uhapšen Bjelopoljac
Bijelo Polje, foto:Kodex

Suzbijanje ulične prodaje droge

Pronađena i oduzeta marihuana, uhapšen Bjelopoljac

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su juče, postupajući na osnovu operativnih saznanja, pronašli i oduzeli oko 390 grama marihuane i tom prilikom uhapsili 31-godišnjeg Bjelopoljca M.V.

Policijski službenici su juče oko 07,40 časova izvršili prestres kuće i drugih prostorija koje koristi M.V. (31) iz Bijelog Polja.

"Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli jedan zamotuljak i dva pvc pakovanja i teglu sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna ukupne težine od 386,7 grama, kao i digitalnu vagu za precizno mjerenje.Pronađna i oduzeta opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", saopštila je Uprava policije.

Ovom zaplenom službenici Odsjeka su, kako se dodaje, otkrili i prekinuli još jednu tzv. uličnu prodaju opojne droge marihuana na području Opštine Bijelo Polje.

Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju  je naložio da se M.V. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.