Nakon 10 godina nisu izgubili nadu: Nataša i Vuk Jeremić dobili ćerkicu
Nataša i Vuk Jeremić

Nakon 10 godina nisu izgubili nadu: Nataša i Vuk Jeremić dobili ćerkicu

Nataša i Vuk Jeremić postali su roditelji. Bivši ministar spoljnih poslova Srbije i predsjednik Narodne stranke i poznato TV lice sinoć su dobili ćerku.

Kako navodi ovaj dnevni list, Nataša se porodila na privatnoj klinici u Njujorku, a sve vrijeme dok je trajala trudnoća, billa je u Americi.

Dalje se navodi da su o njoj brinuli Vukuova sestra Senka, koja u Americi živi sa mužem i dvojicom sinova.

Bračni par Jeremić je dugi niz godina vodio borbu za potomstvo. Nataša je u intervjuu za magazin “Stori” o tome rekla sledeće:

– Mislim da imam veliku unutrašnju snagu, kao i jaku želju, i još gajim nadu. Imam veliku podršku supruga i vjerujem da je, sve to zajedno ključ svega.

Nataša i Vuk Jeremić nisu se oglašavali nakon vijesti o rođenju ćerke.

Stori

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.