Stravičan udes u Hrvatskoj: Automobil pokosio dvije djevojčice
Foto: superportal.hr

Stravičan udes u Hrvatskoj: Automobil pokosio dvije djevojčice

Dvije 13-godišnje djevojčice teško su povrijeđene danas kod Bjelovara kada je na njih naletio automobil.

Riječ je o povredama glave i gornjeg dijela tijela, opasnim po život. 

Obije su prvo prevezene u bjelovarsku bolnicu, a prebaciće ih u Zagreb.

Prema saznanjima iz bjelovarsko-bilogorske policije nesreća se dogodila u 12.35h u mjestu Štefanje na državnoj cesti D43 kada je automobil naletio na djevojčice koje su, prema nezvaničnim saznanjima, išle u školu ili se iz nje vraćale, piše superportal.hr.

udeees

Kako tvrde neki svjedoci, djevojčice su navodno izašle iz autobusa koji je stajao na stanici i krenule na pješački gdje je na njih naletjela žena sa automobilom koja ih navodno nije vidjela na vrijeme zbog autobusa, javlja Dnevnik.hr.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.