Užas u Srbiji: Usmrtio bivšu djevojku čekićem, pa popio tablete
Ilustracija

Kladovo

Užas u Srbiji: Usmrtio bivšu djevojku čekićem, pa popio tablete

Mirjana Inđić (36) preminula je od posljedica udaraca čekićem u glavu koje joj je u svom stanu u Njegoševoj ulici u Kladovu zadao njen bivši momak Nikodije Božinović (60), zvani Kokan. Ubica je, posle nesvakidašnjeg zločina, popio tablete za smirenje, u namjeri da presudi i sebi, ali ga je smrti spasao zet, koji je došao da mu uvede kablovsku televiziju.

Mirjana, državljanka Hrvatske, koja je u Kladovu živjela otkako je s roditeljima tokom akcije "Oluja" spas našla u Srbiji, zabavljala se s Nikodijem. Kako za Novosti govori izvor iz istrage, oboje su imali po jedan brak iza sebe.

- Prve razmirice među njima počele su prije nekoliko mjeseci. Tada je Božinović napustio stan u kome je živio s Inđićevom i prešao u drugi stan.

U međuvremenu, Mirjana, koja je radila u jednoj lokalnoj pekari, počela je da se zabavlja sa drugim čovjekom, koji joj je obećao da će joj pomoći oko dobijanja potrebnih "papira" kako bi sa djecom mogla da se preseli u Njemačku.

- Čuvši za to, Nikodije je pozvao Mirjanu u stan, navodno da bi se pozdravili - navodi sagovornik Novosti. - Međutim, tu je počeo da je ubjeđuje da mu se vrati, ali Mirjana na to nije željela da pristane. Došlo je do žestoke rasprave...

Nikodije je tada dohvatio čekić i njime dva puta u glavu udario Mirjanu.

- U panici, Božinović je otrčao do druge sobe i popio gomilu ljekova za smirenje, u namjeri da izvrši samoubistvo. Međutim, nedugo potom do njega je došao zet, s kojim se ovaj prethodno dogovorio da mu tog dana u stan uvede kablovsku televiziju - navode u istrazi, ukazujući da je unutra zatekao stravičan prizor.

Policijska patrola je odmah došla na mjesto zločina, a ubrzo i Hitna pomoć. Ljekari su mogli da konstatuju da je Mirjana preminula na mjestu. Božinović je prebačen na Odjeljenje neurospsihijatrije u Negotinu, gdje je medicinsko osoblje uspjelo da mu spase život. Čim je došao k sebi, priznao je da je počinio zločin. On je u međuvremenu prevezen na dalje liječenje u Beograd.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.