Miličković tražio da se proglasi dan žalosti zbog tragedije u Rusiji
Vasilije Miličković

Kako bi iskazali saosećanje sa njihovim bolom

Miličković tražio da se proglasi dan žalosti zbog tragedije u Rusiji

Predsjednički kandidat Vasilije Miličković obratio se danas premijeru Dušku Markoviću sa molbom da se zbog tragedije koja je zadesila bratski ruski narod proglasi jednodnevna žalost kako bi iskazali saosećanje sa njihovim bolom, saopšteno je iz njegovog Izbornog štaba.

"Vijest o strašnoj tragediji koja je zadesila bratski Ruski narod, o smrti 80 malih andjela, tužno je odjeknula cijelom Crnom Gorom, pa sam Vas slobodan zamoliti da na današnjoj sjednici Vlade stavite samo jednu tačku dnevnog reda sa kojom bi ste proglasili jednodnevnu žalost čime bi iskazali saosjećanje sa bolom porodica stradalih mališana koji su tek osjetili radosti života", navodi se u zahtjevu Miličkovića upućenom Markoviću.

Milićković je uputio i telegram ambasadoru Rusije Gricaju Sergeju Nikolajeviču.

"Povodom tragedije koja je zadesila bratski i prijateljski narod, porodice i prijatelji Izbornog štaba i sam predsjednički kandidat Vasilije Miličković iskazujemo iskrenu bol, pa Vas molimo da predsjedniku Putinu, prodicama i posebno roditeljima tih malih andjela prenesete naše iskreno saučesće", poručio je Miličković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.