Fatalna Rubi: Pobijedila rak, postala baka, a izgleda očaravajuće (FOTO)
Barbara Mori

Fatalna Rubi: Pobijedila rak, postala baka, a izgleda očaravajuće (FOTO)

Seksipilna glumica Barbara Mori prije više od 10 godina je publiku regiona očarala ulogom Rubi u istoimenoj seriji.

Barbara i danas izgleda veoma lijepo. Glumica je karijeru počela kao manekenka, a najveću popularnost stekla je u seriji "Rubi".

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

Barbara krupnim koracima grabi ka Holivudu ali je prošla kroz tešku borbu sa zdravstvenim problemima. Glumica se sa nepunih 30 godina suočila sa rakom dojke.

"Vrlo je teško izgovoriti, ali da, imala sam rak. Zbog nekog razloga Bog me je stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se sa bolešću, pobijedila rak i idem dalje", rekla je Barbara jednom prilikom.

Zanimljivo je da danas ima 40 godina, a prošle je postala baka jer je njen sin (20) postao otac. Barbara je prije nekoliko godina promijenila imidž i postala plavuša, a za nju možemo reći da je jedna od najseksi baka.

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.