Incident u Skoplju: Makedonski poslanik napadnut na Trgu
Goran Milevski

Incident u Skoplju: Makedonski poslanik napadnut na Trgu

Makedonski poslanik i lider Liberalno demokratske partije Goran Milevski napadnut je fizički na trgu u Skoplju, prenio je makedonski portal „Pres 24“.

Milevskog je, kako portal piše, više puta ošamario nepoznati napadač u nedjelju popodne, a slučaj je prijavljen policiji. Poslanik je zatražio i ljekarsku pomoć,prenosi Tanjug.

MUP je potvrdio tu informaciju, navodeći da su preduzete mjere za rješavanje tog slučaja, prenio je „Pres 24”.

LDP je dio koalicije okupljene oko vladajućeg Socijaldemokratskog saveza Makedonije koji je 14. marta izglasao Zakon o upotrebi jezika čijom primenom bi albanski trebalo da postane drugi zvanični jezik.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.