SD jednoglasno za Đukanovića
Foto: SD

Podržali kandidaturu

SD jednoglasno za Đukanovića

Socijaldemokrate (SD) su danas na sjednici Glavnog odbora jednoglasno podržale kandidaturu Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore.

"Đukanović je prisustvovao sjednici Glavnog odbora i članovima najvišeg organa SD između dva Kongresa predstavio svoj izborni program koji je baziran na očuvanju stabilnosti, demokratskom i ekonomskom prosperitetu Crne Gore", navodi se u saopštenju SD.

Predsjednik SD, Ivan Brajović, rekao je da je jednoglasna podrška Đukanoviću rezultat zajedničkog istrajavanja svih progresivnih snaga u Crnoj Gori na vrijednostima nezavisne, građanske, multietničke, evropske i evroatlanske Crne Gore.

"Đukanović je kandidat sa kojim smo ne tako davno obnovili državu i koji ima političku snagu, znanje i reputaciju da bude na čelu Crne Gore u zemlji članici Evropske unije (EU). Socijaldemokrate žele predsjednika države sa kojim dijele bazične programske vrijednosti", poručio je Brajović.

Na sjednici Glavnog odbora utvrđen je plan i dinamika rada za predstojeće predsjedničke i lokalne izbore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.