Advokatu auto zapaljeno zbog parnice: U tom predmetu se dešavaju neke čudne stvari
Velibor Marković, foto: Vijesti

Advokatu auto zapaljeno zbog parnice: U tom predmetu se dešavaju neke čudne stvari

Advokat Velibor Marković, čiji je automobil zapaljen sinoć u Podgorici, kazao je da ima indicija ko bi mogao da stoji iza podmetanja požara.

On je Televiziji Crne Gore kazao da osoba na koju sumnja da je podmetnula požar dobro poznaje njegovu maršutu kretanja.

Saopštio je da to neprofesionalno odrađeno i napominje da sumnja da je događaj povezan sa jednim parničnim postupkom.

"U tom predmetu se dešavaju neke čudne stvari. Za sada ne bih nikog direktno optuživao. Ali u tom predmetu zastupam jednog klijenta, tu se čudne stvari dešavaju. Prije desetak dana vozilo tog mog klijenta je zapaljeno, tako da jednostavno povezujem sa tim događajem", kazao je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.