Iz automobila u pokretu pucali na ljude, ima ranjenih
Ilustracija

Italija

Iz automobila u pokretu pucali na ljude, ima ranjenih

Italijanska policija je u subotu saopštila da je u gradu Mačerata pucano na ljude iz automobila u pokretu, nakon čega su lokalne vlasti upozorile građane da ne izlaze na ulice.

Iz policije nisu precizirali koliko je povrijeđenih u pucnjavi u gradu, koji ima oko 43.000 stanovnika.

Italijanski mediji javljaju da su u automobilu primijećene dvije osobe. Gradonačelnik Mačerate je pozvao građane da ostanu u zatvorenom dok su osumnjičeni na slobodi. Novinska agencija ANSA izvijestila je da su četiri osobe povrijeđene, dok su drugi medijski izvori naveli podatak od dvoje povrijeđenih.

Navedeno je da se pucnjava dogodila oko 11 sati po lokalnom vremenu, a da su učenici ostali u školama, koje su radile u subotu, dok je javni prevoz obustavljen.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.