Od sjutra renoviranje stana Ćetkovića
Foto: Vijesti/Luka Zeković

Ekipe Agencije za stanovanje Glavnog grada

Od sjutra renoviranje stana Ćetkovića

Ekipe Agencije za stanovanje Glavnog grada već sjutra će početi da renoviraju stan šestočlane porodice Ćetković, koji je juče ujutru uništen u požaru.

"Ekipe Agencije za stanovanje su izvršile uvid u štetu nastalu od požara u stanu porodice Ćetković i utvrdili koje radove je neophodno izvesti kako bi se uklonile fizičke posljedice požara i ova stambena jedinica bila sanirana", saopšteno je iz PG biroa.

Podgorica: U požaru izgorio stan šestočlane porodice

Kako navode, neophodno je demontirati stare nagorjele elemente, podove, unutrašnju stolariju, dio keramičkih pločica, ulazna vrata, dva spoljna prozora.

"Nakon ovih radova ekipe Agencije popraviće elektro instalaciju, sanirati keramiku, ugradiće novu unutrašnju stolariju, kao i dio spoljašnje koji je oštećen. Takođe, završnim molerskim radovima urediće zidove i plafon. Biće ugrađeni i novi podovi", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.