Knežević: Katnić se ponaša kao manijaci i voajeri na Ćemovskom polju
Foto: Screenshot

Rasprava u Skupštini

Knežević: Katnić se ponaša kao manijaci i voajeri na Ćemovskom polju

Tokom rasprave u Skupštini o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju prema maloljetnicima u krivičnom postupku, poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da su djeca zlatna kakvi su odrasli," jer kada bi gledali šta rade stariji vrlo lako bi ogrezli u organizovani kriminal, korupciju, posebno gledajući predstavnike institucija".

"Zamislite jedno dijete kome je uzor specijalni tužilac Milivoje Katnić, u šta bi se pretvorilo to dijete- u monstruma, u čovjeka koji nema kontrolu, koji je spreman da zbog lične mržnje prema DF-u uništi državu i dovede do eskalacija građanskih sukoba. On koji je svu prepisku između advokata Gorana Rodića i mene, kao i nezakonito snimljene razgovore između Veselina Mujovića, Andrije Mandića i Predraga Bulatovića montirane poslao Hrvatskoj. Dakle, specijalni državni tužilac poslao je Hrvatskoj povjerljive dokumente. I onda je jedan hrvatski portal objavio prepisku poslanika parlamenta sa advokatom. To što je uradio Katnić je nacionalno zastiđe, treba krivično da odgovara, očekujem da se izjasnite na to gospodine Pažin", kazao je Knežević.

On je dodao da se "Milivoje Katnić u ovom slučaju ponaša kao oni voajeri i manijaci na Čemovskom polju...".

Njegovo izlaganje je prekinuo potpredsjednik Skupštine Branimir Gvozdenović uz opomenu- da se drži teme.

Knežević se potom obratio Gvozdenoviću i kazao da "zna zašto mu uzima riječ".

"Zato što te Gvozdenoviću Milivoje Katnić drži u fioci, i javno se hvali time, vi ste jedan od kapitalaca sa Miomirom Mugošem", rekao je Knežević i dodao da stoji iza svake riječi, na šta je Gvozdenović odgovorio da on to ne zna.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.