Golfom udario u bika: Krivična prijava protiv vlasnika životinje
Ilustracija

Stradao vozač

Golfom udario u bika: Krivična prijava protiv vlasnika životinje

Policija je identifikovala vlasnika bika koji je u subotu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Blagoje Vuković (25) iz Bileće i utvrđeno je da se radi o Slavku S.

U PU Trebinje navode da će protiv njega biti podnesena krivična prijava Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, jer je domaću životinju ostavio bez kontrole i nadzora.

- Radi se na dokumentovanju krivičnog djela ugrožavanja javnog saobraćaja opasnom radnjom ili sredstvom - saopšteno je iz PU Trebinje, prenose Novosti.

Podsjetimo, Vuković je u subotu oko 19.30 "golfom 2" udario u bika na magistralnom putu Gacko - Bileća u selu Selišta.

U udaru je zadobio teške povrede i prevezen je u Klinički centar u Podgorici, gde je podlegao povredama.

I bik je u udaru nastradao, dok je automobil uništen.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.