Počela da joj curi ljubičasta tečnost iz oka, izgubila vid (Foto)

Intervencija tetoviranja oka pošla katastrofalno

Počela da joj curi ljubičasta tečnost iz oka, izgubila vid (Foto)

Kanadska manekenka i model Ket Galinger izgubila je vid na desnom oku, kada je intervencija tetoviranja oka pošla katastrofalno.

Prije nekoliko mjeseci odlučila se za ovu nesvakidašnju tetovažu i za boju svoje beonjače izabrala ljubičastu, ali sada se gorko kaje, piše "The Sun".

Na njenoj Fejsbuk stranici mogu se detaljno pratiti objave i obavještenja od momenta kada je prvi put otišla kod ljekara prošlog mjeseca, kada joj je iz oka curila ljubičasta tečnost, pa sve do dana današnjeg.

Nakon što su joj u bolnici dali antibiotske kapi za oči, oko joj je užasno nateklo. Ispostavilo se da se boja razlila i po mrežnjači i beonjači zbog čega je krenula da gubi vid.

Untitled

Ljekari su objasnili da će vjerovatno nastaviti da gubi vid, da je jedini spas operacija koja joj može zaustaviti proces gubljenja vida, ali da se oko zapravo nikad ne može sasvim oporaviti. Takođe su objasnili da se sve dogodilo najvjerovatnije zbog nedovoljno sterilisanog pribora za tetoviranje i neodgovarajućeg mastila.

Ket je sa svoje strane odlučna da se oporavi što više može kako bi nastavila svoju karijeru modela, a svoje fotografije i objave komentariše željom da svima koji žele ovakvu vrstu tetovaža stavi da znanja do koje mjere moraju da budu oprezni i sigurni kod kakvog majstora idu.

Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.