Ronaldo: Ako se kriza nastavi ponovo ću zaigrati za Real
Luis Ronaldo

Ronaldo: Ako se kriza nastavi ponovo ću zaigrati za Real

Jedan od najboljih igrača u istoriji Luis Nazario da Lima Ronaldo prokomentarisao je slabu formu bivšeg kluba Real Madrida.

Legendarni Brazilac smatra kako slab početak sezone "kraljevskog" kluba ne mora ništa da znači.

“Mislim da Realu nije ništa nedostajalo u poslednjih nekoliko godina. Pokazali su za šta su sposobni. Prošle sezone su prošli kroz sličnu situaciju, a na kraju su osvojilui Ligu šampiona. Sezona je tek počela”, rekao je "Fenomen".

Novinare je posebno zanimala kriza napadača kraljevskog kluba, pa se Ronaldo koji je i ambasador kluba osvrnuo na Karima Benzemu: 

"Srećni smo što je produžio ugovor i on će postići još dosta golova. Kristijano takođe postiže golove,a sezona je tek na početku. Madrid ne igra savršeno. Imaju najboljeg igrača na svijetu u i Benzemu koji pogađa i asistira. Ne mislim da nešto nedostaje",istakao je Ronaldo. 

Legendarni napadač pohvalio je i mladog Borhu Majorala. 

"Klinac iz mlade ekipe igrao je vrlo dobro protiv Real Sosijedada i upisao se u listu strijelaca", zaključio je Brazilac. 

Za kraj je "Il Fenomeno" kroz osmijeh je izjavio da ako se kriza napadača nastavi da će se on ako treba vratiti u formu i pogoditi za Real.