Lažna dojava o bombi na Cetinju: Nakon pregleda prostorija službenici nastavili da rade
Foto: Cetinjski list

Lažna dojava o bombi na Cetinju: Nakon pregleda prostorija službenici nastavili da rade

U zgradi banovine jutros je izvršena evakuacija, pošto je dojavljeno kako je u Osnovnom sudu podmetnuta eksplozivna naprava.

Prema informacijama do kojih je Radio Cetinje došao zahvaljujući pouzdanim izvorima i na samom licu mjesta, u Osnovnom sudu jutros su telefonom dobili anonimnu dojavu kako je u toj instituciji postavljena bomba.

Tokom događaja, zgradu su napustili službenici i korisnici svih institucija koje se nalaze u pomenutom objektu.

U momentu kada je ekipa Radija Cetinje bila na licu mjesta, u ispražnjenim prostorijama suda bili su članovi policije i vatrogasci. Nakon što je obavljen pregled prostorija, službenici su vraćeni na posao.

Iz cetinjskog Osnovnog suda nijesu željeli da daju izjave ovim povodom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.