Danilović formirao politički pokret Ujedinjena Crna Gora
Goran Danilović

Sa dijelom DEMOS-a

Danilović formirao politički pokret Ujedinjena Crna Gora

Dio rukovodstva DEMOS-a, predvođen Goranom Danilovićem formirao je danas politički pokret Ujedinjena Crna Gora.

Ministarstvo javne uprave odbilo je ranije zahtjev da Goran Danilović bude upisan u Registar partija kao predsjednik Demosa.

Danilović je rekao da je Ministarstvo javne uprave odbilo zahtjev da se izvrši promjena u registru političkih partija i verifikuje izborna volja Demosa, odnosno, promijeni lice koje zastupa stranku. 

Obrazloženje je, kako je naveo, da zahtjev nije podnio Miodrag Lekić. 

“Vjerovali ili ne ali to je obrazloženje! Tako sramnu odluku nijesmo skorije vidjeli”, naveo je Danilović u izjavi. 

On je rekao da se u Ministarstvu javne uprave odlučivalo 15 dana na osnovu dokaza i Statuta, a na kraju se, kako je kazao, donijela nestvarna odluka. 

“Dakle, nemoguće je smijeniti predsjednika stranke u Crnoj Gori ako on ne potpiše vlastitu smjenu. Sada je valjda jasno ko za koga radi i ko je udbaš. Sada se vidi ko je čiji favorit”, kazao je Danilović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.