Bečić: Rožajci sledeće godine da slave u gradu iz kojega se ne odlazi
Rožaje

Lideri partija čestitali Dan opštine

Bečić: Rožajci sledeće godine da slave u gradu iz kojega se ne odlazi

Rožaje sjutra obilježava Dan opštine. Tim povodom, čestitke građanima tog grada uputili su lider Demokrata Aleksa Bečić, predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović kao i Andrija Popović, predsjednik Liperalne partije.

Bečić je svim Rožajkama i Rožajcima čestitao Dan opštine, sa željom da sljedeći ovaj datum proslave u gradu iz kojega se ne odlazi, već u koji se dolazi i u njemu ostaje, jer to svojim prirodnim ljepotama i potencijalima ova opština i njeni stanovnici zaslužuju.

0209becic2

"Za Demokrate je neprihvatljivo da cijeli jedan grad, u čemu ne odudara od stanja u državi, osim vjerovatno po još nižem životnom standardu, ispašta zbog pogubne i pohlepne politike vlasti i njene nesposobnosti da bogom date prirodne resurse stavi u potencijal razvoja cijelog rožajskog kraja. Dragi Rožajci, kako to lijepo naglasi potpredsjednik Demokrata Dženan Kolić prije neko veče: neka nam naše različitosti, koje su naše bogastvo, budu podstrek da radimo i više i bolje na zajedničkim pobjedama, jer su podjele produkovali samo oni koji, zbog vlastitih, sitnih ili krupnih interesa, žele da nas vrate u daleku prošlost, pa čak i to selektivno, kako bismo zaboravili njihovu ulogu u njoj", naveo je u čestitki Bečić.

Brajović je najiskrenije poželio da najistočnije mjesto u Crnoj Gori u budućnosti slavi samo uspješne godine.

ivanbrajovic

"Uvjeren sam da kroz adekvatnu valorizaciju prirodnih resursa, Rožaje može postići znatan ekonomski razvoj i biti bolje mjesto za život i rad kako starijih tako i mladih, koji trenutno svoju budućnost uglavnom stvaraju izvan svog grada, a nerijetko i van granica naše države. Iako smatramo da je potrebno uložiti veliki napor da bi se moglo izaći u susret najvećim izazovima sa kojima se građani Rožaja suočavaju i pokazati spremnost da se sa njima uhvati u koštac, Rožaje, kao nekadašnji centar drvne industije i grad izuzetne prirodne ljepote, ima odlične predispozicije da postane ljepše mjesto za život svih onih koji su rođenjem vezani za njega", naveo je predsjednika SDa.

Predsjednik LPCGa je uvjeren da će građani Rožaja, koji su uvijek u važnim trenucima imali mudrosti da izaberu pravi put, na najbolji način umjeti da iskoriste sve prirodne i privredne potencijale koje nudi ovaj kraj.

andrijapopovic

"Dužni smo da podsticajnim mjerama za zapošljavanje, pokretanje preduzetničkog duha, jačanje porodičnog biznisa i privrednih gazdinstava ojačamo ekonomiju Rožaja.Konkretnim programom održivog razvoja, uz sav potencijal Rožaja i njegovih građana, ne sumnjam da će kvalitet života u vašem gradu iz godine u godinu biti na sve većem nivou a vaš doprinos napretku Crne Gore biće od nemjerljivog značaja", stoji u čestitki Popovića.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.