Demokratski izbori najbolji način da se dođe do političke stabilnosti i garancije da integracioni procesi budu nastavljeni

Krivokapić ocijenio

Demokratski izbori najbolji način da se dođe do političke stabilnosti i garancije da integracioni procesi budu nastavljeni

U Crnoj Gori postoji značajan stepen nepovjerenja u izborni proces zbog čega je kroz parlamentarni dijalog bilo neophodno formirati prelaznu vladu, kazao je lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić danas na sastanku sa novoimenovanim šefom Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori Aivom Oravom.

On je, naveo da to nepovjerenje najbolje ilustruju pravosudno dokazane, ali i međunarodno konstatovane izborne neregularnosti koje su u posljednjem periodu učinjene od strane DPS-a.

Krivokapić je dodao da je sprovođenje demokratskog izbornog procesa najbolji način da se dođe do pune političke stabilnosti koja će garantovati i da integracioni procesi Crne Gore budu nastavljeni, saopštili su iz SDP-a.

Krivokapić je istakao važnu ulogu Delegacije EU u pružanju podrške Crnoj Gori u procesu pridruživanja.

"Šef delegacije Evropske unije Avio Orav iskazao je otvorenost za buduću saradnju koja predstoji Crnoj Gori u daljem  procesu integracija ka Evropskoj uniji", saopštili su iz SDP-a. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.