Pogledajte kako da se našminkate poput Severine (FOTO)(VIDEO)
Severina

Male tajne velikih majstora

Pogledajte kako da se našminkate poput Severine (FOTO)(VIDEO)

Popularna pjevačica Severina definitivno može da se pohvali savršenim stilom koji ostavlja bez daha.

Atraktivna pop pjevačica važi za jednu od najstilizovanijih dama domaće estrade, a kako modni kritičari nalažu , uz dobru odjevnu kombinaciju ide i odgovarajuća šminka.

Severina to dobro zna, te u svakoj prilici izgleda jedinstveno i u trendu. Njen make up stil možete i vi da iskopitrate.

Da li je riječ o upadljivoj šminci za isticanje usana ili pak, blagim tonovima i nude i bež varijantama... na vama je. Izaberite svoj omiljeni i ispratite must have zapovjesti svjetskih šminkera za ovu sezonu!

Pogledajte i video kako da se našminkate poput Severine.

Story.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.