Domaća kupka od jabukovog sirćeta! (RECEPT)
Ilustracija

Zablistajte od glave do pete

Domaća kupka od jabukovog sirćeta! (RECEPT)

Nijedna detoksikacijska kupka nije tako dobra za kožu poput kupke sa jabukovim sirćetom. Jabukovo sirće je bogato vitaminima i mineralima koji njeguju kožu, a bogato je i dobrim kisjelinama koje uravnotežuju pH kože.

Jabukovo sirće je univerzalni pomagač u domu, sa njim možemo čistiti kuću, smiriti gorušicu, ali i njegovati kožu tijela.

Kupke sa sirćetom čine kožu i kosu blistavom i glatkom. Jabukovo sirće je bogato vitaminima B i C grupe, kao i mineralima u tragovima. Zbog ovakve kupke koža upija minerale i vitamine i postaje nahranjena i glatka.

Dok se kupate u ovakvoj kupki, uronite i kosu, jer će i ona od sirćeta biti svilenkasta i glatka.

Jabukovo sirće je bogato dobrim kisjelinama koje uravnotežuju pH kože. Kisjeline iz jabukovog sirćeta dobre su i za osobe koje imaju problema sa zglobovima, a pomaže i osobama sa kožnim oboljenjima i ekcemima, jer ubija gljivice i bakterije. Takođe je dobro za suzbijanje bubuljica.

Kupke sa ovim sirćetom se preporučuju onima koji imaju problema sa urinarnim traktom jer suzbija bakterije.

Kupka s jabukovim sirćetom

Recept: 

Dva puta nedjeljno okupajte se 20 do 30 min u toploj do vrućoj vodi, u koju ćete dodati 1 do 2 čepa jabukovog sirćeta.

Stil

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.