Isprobajte čudesnu masku za njegu kože oko očiju
Ilustracija

Njega lica

Isprobajte čudesnu masku za njegu kože oko očiju

Ova maska otklanja podočnjake, izbjeljuje kožu i pegla sitne bore…

Maska sa krompirom je odlična podmlađujuća maska za njegu područja oko očiju. Odlično revitalizuje kožu, otklanja otoke, borice, podočnjake i naduvenost kože.

Djeluje izuzetno nježno na kožu ispod očiju, bez iritacije, pogodna je za sve tipove kože i ne posjeduje nikakve kontraindikacije.

Dovoljno je dva puta nedjeljno primjenjivati ovu jednostavnu masku i koža oko očiju će posvijetliti, postaće glatka, zategnuta i elastična. Krompir sadrži enzim katehol, koji se često koristi u kozmetičkim preparatima za izbjeljivanje kože. Probajte, nije teška za pripremu, ali zaista je čudesna.

Priprema:

Za pripremu ove maske biće potrebne 2 supene kašike sitno izrendanog sirovog krompira i 2 komadića gaze (ili tufera od vate). Izrendani krompir stavite na pripremljene komadiće gaze (po 1 kašiku na svako parče gaze) i ovu masku nanesite na područje oko očiju, tako da gaza stoji povrh krompira. Masku držite 20-30 minuta. Poslije masku uklonite i umijte se mlakom vodom ili čajem kamilice. Masku nanosite 2-3 puta nedjeljno.

Uspesnazena.com

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.