Pomiješajte mlijeko i sodu bikarbonu i dobićete savršeni preparat za njegu! (VIDEO)
Ilustracija

Za lijepu kožu

Pomiješajte mlijeko i sodu bikarbonu i dobićete savršeni preparat za njegu! (VIDEO)

Zaboravite na skupe pedikire i posjete spa centrima (iako nije zgoreg da se počastite njima s vremena na vrijeme); svojim stopalima možete pružiti blagotvornu kupku u udobnosti sopstvenog doma, bez velikih troškova!

Sa samo dva sastojka koji možete pronaći u kuhinji, ili u prvom marketu u koji uđete, možete lako smućkati recept koji će vaše noge transformisati od suvih i ispucalih u meke i glatke!

Vjerovatno su vam stopala ovih dana suva, nakon nošenja japanki i ravnih otvorenih sandal, tako da je sada pravo vrijeme za ovu kupku! Smućkajte mlijeko i sodu bikarbonu, počastite svoja stopala desetominutnom kupkom i ona će vam biti poput bebine guze!

Detaljna uputstva pogledajte u videu:

Brinite o svojim stopalima jer ona to zaslužuju. Isprobajte ovaj sjajan savjet i podijelite ga sa prijateljima.

Žena sam ja

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.