Opal je najnovija tehnika farbanja kose! (FOTO)
Ilustracija

Zaboravite na dugine boje

Opal je najnovija tehnika farbanja kose! (FOTO)

I nama se čini najljepšom! A vama?

Frizeri očigledno ne ostaju bez inspiracije! Od sijede (gray) kose do pramenova u duginim bojama, i svim mogućim ombre i bronde tehnikama farbanja, sada je na red došao novi trend- OPAL!

Opal je najaktuelnija tehnika farbanja koja je dobila ime upravo po opal dragom kamenu, koji predstavlja spoj biserne i svijetlo roze boje, koje se prelivaju sa plavom, zelenom i ljubičastom. Ova boja kose predstavlja mnogo prigušeniju verziju svih trendova koji su bili aktuelni u prethodnom periodu.

Frizerka Aura Frajdmen iz salona Sally Hershbergers Downtown otkrila je kako se postiže opal tehnika bojenja: " Prvo se kosa prosvijetli da postigne tu bisernu sivu boju, a onda se dodaju slojevi pink i plave nijanse koji se miješaju i prelivaju po kosi. Rezultat je fantastičan!"

Ova frizura će posebno biti zanimljivima damama koje su se već opredijelile za sivu kosu, jer je ovo odličan način da se osvježe sijede vlasi.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.