Napravite savršenu punđu za dva minuta (VIDEO)
Ilustracija

Elegantna

Napravite savršenu punđu za dva minuta (VIDEO)

Da bi vaša kosa izgledala zanosno i elegantno, nije vam neophodna skupa posjeta frizeru. Dovoljno je da odvojite nekoliko minuta i dobićete frizuru iz snova!

Raščešljajte kosu, pa odvojite gornji dio kose kao u videu i zakačite. Odvojite i jedan malo deblji pramen sa lijeve strane i za sada ga zakačite i ostavite.

Od kose koja je ostala slobodno da pada vežite rep, uvrtite, pa oblikujte u punđu i zakačite ukosnicom. Spustite gornji dio koji ste odvojili, začešljajte kako ne bi izgledalo neuredno, uvrtite i  i obavijte oko punđe s desna na lijevo i zakačite ukosnicama.

Izdvojeni pramen raspustite, uvrtite i prebacite preko punđe kao i prethodni, s desne na lijevu stranu. Sve osigurajte ukosnicima gdje vam se čini da treba i spremne ste!

U videu pogledajte detaljni postupak pravljenja ove prelijepe punđe!

Stil

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.