Evo kako da ispravite kosu bez fena ili prese! (VIDEO)
Foto: You Tube

Pogledajte

Evo kako da ispravite kosu bez fena ili prese! (VIDEO)

Idealan metod za one koji brinu da ne oštete kosu.

Djevojkama sa ravnom kosom je malo lakše da naprave lokne, nego djevojkama sa talasastom ili kovrdžavom kosom da ih isprave. Najčešće je upotreba fena, prese i raznih preparata za kosu, neophodna u oba slučaja, ali postoji i neinvanzivna metoda, kao što je ova.

Sve što vam je potrebno jeste malo više vremena, ukosnice, češljić i gumica za kosu.

Kada vam je kosa još uvijek vlažna, dobro je začešljajte i čvrsto vežite u rep. Bilo bi dobro da koristite što gušći češljić kako biste dobro zagladili kosu. Ostatak kose zavežite u punđicu kako se ne bi brzo osušila. Kada vam tjeme bude suvo, otpustite kosu, i pramen po pramen raščešljajte i obavijajte oko glave, učvršćujući ukosnicama.

Pogledajte kako to izgleda u praksi:

Srbija danas

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.