Uvećajte usne na četiri sata, ona je pokazala da je to moguće (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Bez igle

Uvećajte usne na četiri sata, ona je pokazala da je to moguće (VIDEO)

Kada je vide, svi je pitaju da li je "išla pod iglu", a evo šta je uradila.

Vlogerka", odnosno , jutjub blogerka "Rclbeauty101" na svom veoma popularnom kanalu daje izvanredne savjete, trikove i cake koji vam mogu pomoći svakodnevno. Ovog puta dala je detaljan postupak kako da uvećate usne na četiri sata. Kako biste to postigli, treba da uradite sljedeće:

Piling usana - uzmite četkicu za zube i istrljajte temeljno usne. Na ovaj način ćete izazvati prokrvljenost usana, poboljšati cirkulaciju. To je neophodno za početak.
Vazelin - onaj koji ima da se kupi u apoteci. Uzmite ga i stavite jednu kašičicu u malu posudu.
Cimet - najbolje bi bilo da bude koncentrat cimeta, odnosno kapsula ili ulje. To pomiješajte sa vazelinom.
Dobro izmiješajte ta dva sastojka i nanesite mješavinu na usne. Ostavite da odstoji oko pola minuta, ali možete da ostavite da stoji koliko god dugo želite. Nakon toga skinite sa maramicom ili peškirićem.
Usisavanje - ovo morate veoma paćljivo da uradite, kako ne biste povrijedili sebe. Ne smijete preći granicu usana, jer možete da imate modrice i fleke po koži. Dakle, uzmite posudicu u koju vaše usne mogu da stanu lijepo kada ih skupite malo. Potom napravite vakum tako što ćete da usisavate vazduh iz posudice.
Šminka - nakon što su vam usle nabrekle, šminkom možete dodati još malo efekta uvećanih usana. Olovkom precizno oivičite usne, a potom stavite ruž slične boje. Zatim nanesite tečni ruž ili sjaj svjetlije boje na sredinu gornje i donje usne, prenosi Superžena.

Dok to radite, možda će vam biti lakše da gledate snimak i vidite kako to postupno Rejčel radi:

 
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.