Savršena pletenica od 11 pramenova (VIDEO)
Ilustracija

Uradi sama

Savršena pletenica od 11 pramenova (VIDEO)

U samo nekoliko koraka napravite pletenicu na kojoj će vam svako pozavidjeti!

Pletenice su vječno popularna frizura, sa kojom ne možete da pogriješite ni u jednoj prilici! Idealne su kako za neobaveznu šetnju, tako i za posao, svečane prilike i izlaske. Ali, zašto biste nosili običnu pletenicu od tri pramena?

Nemojte da vas broj uplaši - zapravo se pravi iz tri dijela koja se na kraju isprepliću, pa je prilično jednostavno napraviti ovu pletenicu.

Za početak, podijelite kosu na tri dijela. Dva spoljašnja neka budu manja, ali jednaka, a središnji dio neka ima najviše kose. Zakačite spoljašnje dijelove kako vam ne bi smetali, pa od središnjeg ispletite pletenicu od pet pramenova, što je takođe jednostavno i odlično prikazano u videu.

Kada ste je ispleli, praktično ste završili posao - ostalo vam je još da je spojite sa ostatkom kose. Otkačite jedan dio, podijelite na tri dijela pa počnite da pletete običnu pletenicu od tri pramena, s tim što ćete onaj pramen koji je najbliži pletenici od 5 pramenova uvlačiti u nju.

Isto učinite i sa drugim dijelom, vežite na kraju, pa malo "izvucite" pramenove, kako bi vam pletenica bila bujnija i dobili ste fenomenalnu frizuru!

(Nezavisne novine)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.